ECA Citius Premix NTC Sensör

Marka

Orijinal fiyat: 382,50 ₺.Şu andaki fiyat: 217,50 ₺. + KDV

Marka: 
ECA
ECA

ECA Citius Premix kombi için ısı algılayıcı NTC Sensör.

Stokta

  •  Teslimat & İade

    Teslimat

    Siparişlerinizi Türkiye'nin tamamına kargo ile sevk etmekteyiz. Aras Kargo firması ile anlaşmamız vardır. 5000 ₺ ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ ! Çalışma günlerinde saat 14:00'e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargolanır.

    İade

    Satın aldığınız ürünün ambalajı açılmaması, kullanılmamış ve denenmemiş olması halinde iadesi mümkündür. Tüm ürünlerimize gerekli şartları sağladığı takdirde 14 gün içinde iade veya değişim talep edebilirsiniz.* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ.* İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır.Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;* İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.* İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti tarafınızdan karşılanmaktadır.

    Yardım

    Başka sorularınız ve/veya endişeleriniz varsa bize ulaşın. E-posta: info@kombiyedekparca.com.tr Müşteri Hizmetleri: 0850 255 20 70 Whatsapp: 0850 255 20 70
  •  Bir soru sor
  Tahmini teslim: Pts, Nis 20 – Sal, Nis 21  (Cumartesi, Pazar hariç)

  Paylaşmak
Garanti ve Sertifikalar

Trust

ECA Citius Premix modelinde kullanılmakta olan standart kombi NTC sensör. Kombi NTC ısı algılayıcı sensör ürünlerimiz; orijinal, garantili ve hiç kullanılmamıştır.

Nordgas TEM10, özellikle kombi ve ısıtma sistemlerinde kullanılan, boru üzerine kelepçeli (clip-on) tipte bir NTC (Negative Temperature Coefficient) sıcaklık sensörüdür. Bu sensörler, suyun sıcaklığını ölçerek anakarta veri iletir ve cihazın stabil çalışmasını sağlar.
Nordgas TEM10 sensörün öne çıkan teknik özellikleri ve kullanım alanları şunlardır:

Teknik Özellikler

  • Direnç Değeri: Genellikle 10 kΩ (25°C’de) direnç yapısına sahiptir.
  • Tepki Süresi: Oldukça hızlıdır, 0,8 saniyenin altında değişimleri algılayabilir.
  • Çalışma Aralığı: -10°C +125°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabilir.
  • Montaj Tipi: “Clip-on” yani boru üzerine geçmeli sistemdir. Boruya tam temas ederek ısıyı en doğru şekilde iletmesi için özel bir metal uca ve klips yapısına sahiptir.
  • Uyumlu Boru Çapları: 18 mm çapındaki borular için
  • Bağlantı: 2 pinli kolay baglantı.

Eca Citius Premix Kombilerde NTC Sensör Arıza Belirtileri

  • Eğer bu sensör arızalanırsa veya yanlış değer okumaya başlarsa,
  • Sıcak Su Dalgalanması: Su bir ısınıp bir soğuyorsa sensör tepki süresini kaybetmiş olabilir.
  • Ateşleme Sorunları: Yanlış sıcaklık bilgisi nedeniyle cihaz brülörü devreye almayabilir.

ECA Citius Premix NTC Sensör Hata Kodları:

  • A15 / E15: Ölçüm Sapma Hatası Sensörlerin okuduğu değerler arasında tutarsızlık var; sensör arızalı olabilir.
  • A16 / E16: Gidiş Suyu Sensör Hatası Sensörde sıcaklık değişimi algılanmıyor (takılı kalmış olabilir).
  • A17 / E17: Dönüş Suyu Sensör Hatası Dönüş hattındaki sensörde sıcaklık değişimi algılanmıyor.
  • A18 / E18: Aşırı Değişim Hatası Sensör üzerindeki sıcaklık farkı aniden 30 °C’den fazla değişmiş.
  • A33 / E33: Dönüş Suyu Kısa/Açık Devre Dönüş suyu sensörü kablosu kopmuş veya kısa devre yapmış.
  • A35 / E35: Gidiş Suyu Kısa/Açık Devre Gidiş suyu sensörü kablosu kopmuş veya kısa devre yapmış.
  • A80 / E80: Sıcaklık Fark Hatası Dönüş suyu sıcaklığı, gidiş suyundan daha yüksek ölçülüyor (ters durum).
Ağırlık10 g
Boyutlar14 × 14 × 40 mm
Garanti

12 Ay

Menşei

İthal

Kargo & Teslimat

1 İş Günü

Marka

0.00
0 incelemesi
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
“ECA Citius Premix NTC Sensör” için ilk yorum yapan siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu alan gereklidir.

Bu alan gereklidir.

Bu alan gereklidir.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yok.

Taksitleri Güncelle

Sepetim
Son Görüntülenen
Kategoriler
error: İçerik Koruması
Eca Citius NTC Sensör Yüzey Tip Nordgas

ECA Citius Premix NTC Sensör

Orijinal fiyat: 382,50 ₺.Şu andaki fiyat: 217,50 ₺. + KDV

Geri Arama İsteyin

    Eca Citius NTC Sensör Yüzey Tip Nordgas

    ECA Citius Premix NTC Sensör

    Orijinal fiyat: 382,50 ₺.Şu andaki fiyat: 217,50 ₺. + KDV

    Bir soru sor